20 / 04 / 2024

Hacı Sabancı gayrimenkul sektörüne mi giriyor

Hacı Sabancı gayrimenkul sektörüne mi giriyor

Denizcilik sektöründe 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan Densa, yeni yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Sektöre ilk adımı Avrupa'dan attıklarını söyleyen Hacı Sabancı, "Bu bizim için daha bir başlangıç" dedi...

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Kutluer tarafından kuruldu.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Elif Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Hacı Sabancı gayrimenkul sektörüne mi giriyor Haberi

Hacı Sabancı gayrimenkul sektörüne mi giriyor

Denizcilik sektöründe 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan Densa, yeni yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Sektöre ilk adımı Avrupa'dan attıklarını söyleyen Hacı Sabancı, "Bu bizim için daha bir başlangıç" dedi


Eski TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı ve kardeşi Demet Sabancı Çetindoğan tarafından 5 yıl önce kurulan Densa Denizcilik, kısa sürede gösterdiği büyüme performansıyla dikkat çekiyor. Halen biri yapım aşamasında toplam 22 gemisi olan şirket, 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda. Kısa sürede denizcilikte hatırı sayılır yol kat eden şirket, ikinci yatırım alanı olarak gayrimenkulü seçti. Avrupa'da ticari gayrimenkul yatırımında sona geldiklerini söyleyen Densa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Sabancı, "Denizciliğin yanı sıra yeni sektörlerde de yatırım arayışındayız. Özellikle gayrimenkul ve gıda sektörlerine odaklandık. Gayrimenkule Avrupa'da adım atıyoruz. Bu bizim için bir başlangıç...