19 / 04 / 2024

Hacı Yusuf Geçene kınık

Hacı Yusuf Geçene kınık

İzmir Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene kimdir? Hacı Yusuf Geçene, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Yusuf Geçene, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Otomobil bayilerine 2024 darbesi: Kapıdan geçene 'araba alır mısın?' diye yalvaracaklar!

Otomobil piyasası Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle dengelendi ve fiyatlar düşmeye başladı. Bayiler kampanya üstüne kampanya yaparken, araba bolluğu yaşanmaya başladı. Fakat bundan bir kaç ay öncesinde bırakın kampanyayı, bayilerde araba bulunamıyordu.

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Tekin resmen duyurdu: O dersten ortalaması 70 olmayan geçemeyecek!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den temel eğitim yönetmeliğinin detayları ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Tekin öğrencilerin o dersin ortalaması 70 olmayanların sınıfı geçemeyeceğini açıkladı. İşte okullarda yeni sistem...

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgınında kısıtlanan ya da kapanan kendisine ait işyerlerinden 1-2 ay değil, salgın tamamen geçene kadar kira almama kararı aldı. 

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Yusuf Güney: Evimi sattım, kiraya geçtim!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, pandemi sürecinde sanatçıların konserlerinin iptal olmasından dolayı "Geçinemiyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıyla ilgili konuştu. Güney, " Ben arabamı ve evimi sattım. Daha uygun bir kiraya geçtim" dedi...

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Tapu işlerine internet kolaylığı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, koronavirüs tehdidi geçene kadar tapu işlemlerinin bir kısmı webtapu üzerinden yapılacak.

Hacı Yusuf Geçene kınık Haberi

Hacı Yusuf Geçene kınık

Hacı Yusuf Geçene kimdir?

Hacı Yusuf Geçene, 1963 Yılında Tokat İli Almus İlçesine bağlı Gevrek Köyünde doğdu.İlköğretimi bitirdikten sonra  1977 yılında inşaat işi ile uğraşmaya başladı.1981 yılında evlendi.


1988 yılında Tokat’ta İnşaat Müteahhitliğine başladı.


1993 Yılında SHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği  ve  1999 Yılında DSP İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.


2009 yılında Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 2013 mayıs ayında tekrar Tokat Ticaret ve sanayi Odası yönetim kurulu üyeliğine seçildi.


Evli ve 5 çocuk babasıdır.


2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde  Kınık Belediye Başkanı...