17 / 04 / 2024

hacısalihoğlu inşaat yalıpark

hacısalihoğlu inşaat yalıpark

Yalıpark satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks tiplerinde. Proje Hacısalihoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark ulaşım!

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Satışları hızla devam eden ve Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da hayata geçirilen proje 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile yepyeni bir yaşam alnı sunuyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

hacısalihoğlu inşaat yalıpark Haberi

hacısalihoğlu inşaat yalıpark

Hacısalihoğlu İnşaat tarafından Anadolu Yakası Maltepe Küçükyalı'da konumlandırılan Yalıpark Projesi'nin satışları Timinvest firması tarafından yapılıyor.


Yalıpark satılık daire alternatifleri 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde. Proje toplam 30 adet dubleks daireden oluşuyor.


Yalı Park Küçükyalı Projesi, fitness center, yelkencilik kulübü, koşu pisti, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, tenis kortu, yüzme havuzu gibi olanaklar sunuyor.


Yalıpark satılık daire 


Yalıpark satılık daire fiyatları için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Projedeki konutların büyüklükleri 110 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.