26 / 04 / 2024

hafele 2017 serileri

hafele 2017 serileri

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasına sahip Hep İstanbul'da toplam 1424 daire bulunuyor. 11 blok halinde yükselen projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İtalyan Bticino Air serileri dekorasyonda fark yaratıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem birlikteliğine sahip İtalyan Bticino Air serileri şaşırtıcı derecede ince tasarımları ile ev ve ofislerinizin dekorasyonuna farklılık getirecek.

Ataşehir My Newwork projesi 2017 Mart'ta teslim!

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı My Newwork Ataşehir'de 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kocaeli tramvay hattı 2017'de tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı. 2017 yılında hizmete girecek olan tramvay hattında 11 istasyon bulunuyor

Pendik Atlantik Life 2017'de teslim! 247 bin TL'ye!

Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Atlantik Life projesinde dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ataşehir My Newwork projesinde teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin Mart 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2017 Mart'ta!

Teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen My Newwork Ataşehir'de fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Sinop Havalimanı terminal binası 2017’de tamam!

Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak yapımı devam eden Sinop Havalimanı terminal binası inşaatını ziyaret ederek, yeni terminal binasının Şubat 2017’de tamamlanacağını belirtti.

Atlantik Yapı Atlantik Life Pendik'te teslimler 2017'de!

Atlantik Yapı tarafından 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 192 daire bulunuyor. Atlantik Life Pendik projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

hafele 2017 serileri Haberi

hafele 2017 serileri


Yaz havasını hissetmek için illa bir yazlık eve sahip olmak gerekmiyor. Ferah ve aydınlık bir dekorasyonla kışlık evlerde de yaz havası estirmek mümkün. Yazlık mekanların dekorasyonunda, konfor ön planda olurken şıklık da bir o kadar önem taşıyor. 


Yaz denince akla gelen iki renk ise mavi ve beyaz. Bu iki rengi, alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.  


Sizce de yazlık veya devamlı kullandığınız evinizin küçük yaz dokunuşlarına ihtiyacı yok mu?


Tüm mekanda beyaz ve mavinin dinginliğine uyum sağlayacak ve benzersiz şıklığıyla fark yaratacak en özel Häfele ürünlerini sizin için derledik. 



Country esintisiyle ruhunuzu dinlendirin


Evinizin aksesuar ve donanımlarında alışılagelmiş krom veya çelik renkler yerine antik bronzu tercih ederek, bulunduğunuz ortamda country esintisi yaratabilirsiniz. 


Häfele’nin, Akdeniz’in bohem ruhu, güneş...