26 / 04 / 2024

hakan çatalkaya kentsel dönüşüm açıklaması

hakan çatalkaya kentsel dönüşüm açıklaması

İstanbul’da kentsel dönüşüm sistemine giriş yapan bina sayısı geçen sene 30 kat arttı. 2013 Ocak döneminde ayda 50 bina dönüşümden yararlanırken, bu rakam şu an bin 500’ü buldu...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere’deki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan İnönü, Çatalkaya, Atatürk ve Narlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar planlara itiraz edeceklerini belirtti.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projeleri yatırımcılara sunulacak!

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ilçede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projelerinin tanıtımlarının yapılacağını açıkladı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilal Ceylan ve Hakan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

hakan çatalkaya kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

hakan çatalkaya kentsel dönüşüm açıklaması


İstanbul’da kentsel dönüşüm sistemine giriş yapan bina sayısı geçen sene 30 kat arttı. 2013 Ocak döneminde ayda 50 bina dönüşümden yararlanırken, bu rakam şu an bin 500’ü buldu.


İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, 2013’te ülke çapında toplam 20 bin binaya kentsel dönüşüm raporu verildiğini ifade etti. Çatalkaya, “Her bir binanın ortalama 10 daireden oluştuğunu varsayarsak, toplamda 200 bin ailenin bu sistemden yararlandığını beyan etmemiz mümkün. Bu rakamın 15 bin gibi büyük bir kısmını ise İstanbul bölgesi teşkil ediyor. Bu rakamı Kadıköy’ün yarısı büyüklüğünde bir bölgenin yenilenmiş olması şeklinde de görebiliriz." dedi.


EN FAZLA TALEP KADIKÖY’DEN


İstanbul çapında kentsel dönüşüm sistemine talebin arttığını anlatan Çatalkaya, şu an aylık bin 500 bina olan rakamın sene sonuna kadar 2 bin 500’i görebileceği tahmininde...