29 / 03 / 2024

Hakan Kıran Mimarlık iletişim ajansı

Hakan Kıran Mimarlık iletişim ajansı

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Hako Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hako Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçüközer tarafından kuruldu.

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan tarafından kuruldu...

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Hbt Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbt Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu. 

Haksan İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haksan İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılınçarsalan tarafından kuruldu.

Hakan Kıran Mimarlık iletişim ajansı Haberi

Hakan Kıran Mimarlık iletişim ajansı

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu. Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Tic. A.Ş, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmalığı, medya ilişkileri, kriz yönetimi ve lider iletişimi hizmetleri alacak.


1992 yılında kurulan Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Tic. A.Ş mimarlar, mühendisler, iç mimarlardan oluşan profesyonel kadrosu ile yaratıcılığın her etap ve formunda çalışmalarını sürdürüyor. Geleneklerinden referans alan ve yıllarca yaşayacak eserler yaratmak amacıyla Hakan Kıran Mimarlık, fizibiliteden başlayarak anahtar teslimine kadar her aşamada eksiksiz ve kusursuz bir danışmanlık hizmeti sunuyor. Hakan Kıran mimari tasarımını üstlendiği birçok projenin yanı sıra, yatırımcısı olduğu Larus Palas ve Larus Loft projelerine de imza atıyor. Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Tic. A.Ş, diğer taraftan Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi Tic. A.Ş....