29 / 03 / 2024

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri iletişim

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri iletişim

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karaca tarafından kuruldu. 

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yolcu tarafından kuruldu.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Bulut2 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bulut2 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Doğanol tarafından kuruldu.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Zelal Hırdavat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Hırdavat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çınar tarafından kuruldu.

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Koçak tarafından kuruldu.

Nestor Metal Makina Elektrik Yapı Malzemeleri Ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Nestor Metal Makina Elektrik Yapı Malzemeleri Ve Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kıraç tarafından kuruldu. 

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Akabe Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Makina Ve Kimya Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kaya tarafından kuruldu.

Venüs1 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs1 İnşaat Metal Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydoğdu tarafından kuruldu.

Tekhan Elektrik Yapı İnşaat Metal Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekhan Elektrik Yapı İnşaat Metal Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aslanlar tarafından kuruldu.

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri iletişim

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karaca tarafından kuruldu. 

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü elektrik malzemeleri imalat toptan alım satım. 2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 3-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Hakbey Elektrik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Mehmet Akif Mahallesi Eşref Edip Sk.No:26/2...