16 / 04 / 2024

hale eğitim hizmetleri anonim şirketi

hale eğitim hizmetleri anonim şirketi

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mazlum Akdağ Pansiyonu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Hale Eğitim Anonim Şirketi İpek Pansiyonu şubesi açıldı!

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İpek Pansiyonu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Hale Eğitim Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi açıldı!

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dişikitli tarafından kuruldu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

hale eğitim hizmetleri anonim şirketi Haberi

hale eğitim hizmetleri anonim şirketi

20 milyon TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, İlgili mercilerden izin almak kaydıyla yurtiçinde ve yurtdışında eğitim sektöründe faaliyette bulunmak üzere ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak ve Türkçe ve yabancı diller üzerine genel mesleki ve teknik özel eğitim ve öğretimfaaliyetlerinde bulunmak yer alıyor.


Şube, Sarıyer İstinye Mahallesi Mezarlık Üstü Sokak NO:12 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Harun Çekiç tarafından...