24 / 04 / 2024

haliçenazır teslim tarihi

haliçenazır teslim tarihi

Amplio Emlak Yatırım'ın Haliç kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır'da satışlar yazın başlayacak. Yaklaşık 900 konutun yer aldığı Amplio Haliçenazır konut projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak...

Haliç kentsel dönüşüm projesi için gün sayıyor!

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı....

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi!

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza Maltepe'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Piazza Rönesans proje teslim tarihi!

Piazza Rönesans proje teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Piazza Evleri'nde daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi teslim tarihi!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde 13 bin 10 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi teslim tarihi...

Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi!

Yatırım bedelinin 150 milyon dolar olarak belirlendiği proje havaalanı'na 22 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Inİstanbul İş GYO Nef teslim tarihi!

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul İş GYO Nef teslim tarihi 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlanıyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat teslim tarihi!

DKY Kartal DKY İnşaat teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Soğanlık DKY Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Rezidans teslim tarihi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire yer alıyor. Inİstanbul Rezidans teslim tarihi kapsamında 2018 yılının ikinci yarısı olarak planlandı.

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...

NEF İş GYO İn İstanbul teslim tarihi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in ortaklığıyla yükselen projede 16 adet ticari üniteden meydana geliyor. NEF İş GYO İn İstanbul teslim tarihi 2018 yılının ikinci yarısında yapılacak.

Ataşehir Work Up teslim tarihi!

Çift katlı özel otoparkların bulunduğu projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up teslim tarihi bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Loft Up teslim tarihi!

Tatar Yapı Loft Up teslim tarihi olarak 2016 yılında gerçeklşemesi öngörülüyor. İstanbul Finans Merkezi bölgesinde yükselen proje 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir tarz getiriyor.

haliçenazır teslim tarihi Haberi

haliçenazır teslim tarihi


Amplio Emlak Yatırım A.Ş'nin Haliç'te planladığı Haliçenazır kentsel dönüşüm projesinde satışlar yazın başlayacak. 30 dönüm alanı kapsayan Haliçenazır projesinde yaklaşık 900 konut yer alıyor.


Amplio Haliçenazır projesinde 1+1 dairelerden loft dairelere kadar seçenekler olcak. 2 etap olarak tasarlanan Haliçenazır projesi manav, kasap, terzi, sokak dükkanları ile mahalle konseptinde tasarlandı.


Haliçenazır projesi Alman mimarlık firması Patzsche Archtects tarafından projelendirildi. Amplio, Haliçenazır proje alanında yer alan kişilere Ağustos 2010 yılından itibaren kira yardımı yaptığını belirtti. 








Amplio Haliçenazır projesinde satışlar yaza kaldı!


Telefon: 0212 345 05 05 

Web adresi: www.amplio.com.tr

Gülcihan...