28 / 03 / 2024

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...



Şişli  İstanbul Inn Levent  teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerin 2016 yılı Temmuz ayında yapılması planlanan proje toplamda 650 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Özler İnşaat ve  Ünal İnşaat  imzası ile hayata geçirilen İstanbul İnn Levent Konutları 17 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin ilk etabında 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan daireler mevcut. 


İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın konumda, Kanyon AVM’ye 300 metre mesafede bulunuyor. 


Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent 'in ilk etabında dairelerin alanları 59 ile 109 metrekare arasında değişiyor. Projede misafir ve parti odaları, asansörler, toplantı odaları, Plug INN aktivite odaları, otopark, spor salonları gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


İstanbul Inn Levent Rezidans 21 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


İstanbul Inn Levent iletişim bilgileri

Telefon: 0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön