27 / 04 / 2024

Beşiktaş İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Beşiktaş İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Daire alanlarının 59 metrekareden başladığı proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak.



21 kattan meydana gelen projede dairelerin tipleri ilk etapta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi. Proje  Ünal İnşaat  ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği Beşiktaş  İstanbul Inn Levent  projesinde toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor. 


Beşiktaş İstanbul Inn Levent teslim tarihi kapsamında projedeki dairelerde 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yaşam başlayacak. Ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendirilen projede fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön