26 / 04 / 2024

Haliçoğlu Danışmanlık nerede

Haliçoğlu Danışmanlık nerede

Haliçoğlu Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ajı Aoughlan tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Balcıoğlu ve Funda Vurucu ortaklığında kuruldu.

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Solakoğlu tarafından kuruldu.

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kekeçoğlu ve Mehmet Gökhan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Haliçoğlu Danışmanlık nerede Haberi

Haliçoğlu Danışmanlık nerede

Haliçoğlu Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ajı Aoughlan tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu. 


Haliçoğlu Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi ,kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir.  2-) Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir.  3-) Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, işletebilir, kiralayabilir,...