24 / 04 / 2024

Halis Toprakın malikanesi tatil köyü mü oluyor

Halis Toprakın malikanesi tatil köyü mü oluyor

Halis Toprak 'ın Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Koçak tarafından kuruldu.

Tay Gruop'un Etiler'deki projesinin imar planı mı değiştirildi?

Mesut Toprak’ın Etiler’deki lüks projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planınında değişiklik yapıldı. Konut alanına ticari ünitelerin yapılmasının önü açılırken, bina yükseklik sınırı da artırıldı...

Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı!

California yangınında Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı. Malikane etrafına kazılan hendek alevleri durdurdu.

Avcılar Belediyesi'nde usulsüz imar işleri iddiası!

Avcılar Belediyesi’nin imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Özcan makam odasını atık merkezine taşıdı. Başkan Toprak’ın eşinin imar işlerini müteahhitlerle gözlerden uzakta hallettiği iddia edildi.

ANT GM Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ANT GM Yapı İnşaat Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün İlkay Kızılaslan, Nevzat Beşcan ve Halis Aydın ortaklığında kuruldu. 

Halis Toprak'ın Sakarya'daki 3 fabrikası ve 7 arazisi satışa çıkarıldı!

Halis Toprak'ın Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan 3 fabrika ve 7 sanayi imarlı arazisini Vakıfbank satıyor. Arazinin başlangıç fiyatı olarak 21 milyon 600 bin TL

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Enes Berse iddialı projeleri yönetecek!

Astay Gayrimenkul'de genel müdürlük koltuğuna bir atama gerçekleştirildi. Yönetim kurulu başkanlığını Mesut Toprak'ın yürüttüğü Astay'da kuruluşundan bu yana sorumluluk alan Enes Berse, şirketin yeni genel müdürü oldu.

Halis Toprak'ın ünlü Aslanlı Köşk'ü fahri konsolosluk oldu!

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

Halis Toprakın malikanesi tatil köyü mü oluyor Haberi

Halis Toprakın malikanesi tatil köyü mü oluyor


Toprakbank'ın eski sahibi Halis Toprak'm Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı. İhaleye 22.7 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Mar Otelcilik, denize sıfır 65 dönümlük alanda bulunan malikâneyi tatil köyü yapmaya hazırlanıyor. Mar Otelcilik, Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı Korumar Oteli'ni de...