19 / 04 / 2024

Halit Narin kimdir

Halit Narin kimdir

Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı Halit Narin kimdir? Halit Narin iş hayatında neler yaptı? Nasıl bir eğitim süreci geçirdi?

Halit Narin‘in Martı‘sı şehre ‘konacak‘

Yıllardır Tekstil İşverenleri Sendikası Başkanlığı koltuğunda oturan ve Güney'deki Martı Otellerinin patronu Halit Narin, şehir otelciliğine de adım atmaya hazırlanıyor.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Dilara Gür Narinç kimdir?

İzmir TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı Dilara Gür Narinç oldu. Peki, Dilara Gür Narinç kimdir? Dilara Gür Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dilara Gür Narinç...

Tansel Narinç kimdir?

Tansel Narinç Ofton İnşaat'ın Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Peki, Tansel Narinç kimdir? Tansel Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı. İşte Tansel Narinç...

Halit Ergin kimdir?

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin kimdir? Halit Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halit Ergin, ne zamandan beri, Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Mine Narin kimdir?

Halen, kurucusu olduğu Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mine Narin kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Halit Narin kimdir?

Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı Halit Narin kimdir? Halit Narin iş hayatında neler yaptı? Nasıl bir eğitim süreci geçirdi?

Uğur Dumankaya kimdir?

1963 yılında Halit Dumankaya ve İbrahim Dumankaya tarafından kurulan Dumankaya İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya kimdir? Uğur Dumankaya ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde...

İbrahim Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat'ın kurucularından olan İbrahim Dumankaya kimdir? İbrahim Dumankaya ile kardeşi Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaatı ne zaman ve nasıl kurdu? Sorularınızın yanıtı ve detayları haberimizde...

Halit Dumankaya kimdir?

1963 yılında kurulan Dumankaya İnşaat, İbrahim Dumankaya ile Halit Dumankaya kardeşler tarafından kuruldu. Peki Dumankaya İnşaat kurucusu ve şirketin şimdiki Onursal Başkanı olan Halit Dumankaya kimdir?

Narin Park Evleri Martı GYO'da 5+1 daireler 291 bin TL!

Narin Park Evleri'nde bulunan konutların liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 125 bin TL'den başlıyor...

Halit Narin kimdir Haberi

Halit Narin kimdir

Halit Narin kimdir?

Halit Narin, 1930 yılında İstanbul doğumlu. Halit Narin, Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı.


İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olan Halit Narin, İngiltere'de Bolton Collage of Technology'de Tekstil Mühendisliği öğrenimini tamamladı. 


Ticaret yaşamına 1948 yılında atılan Halit Narin, 1951 yılında Bakırköy'de Narin Tekstil İşletmeleri A.Ş.'yi babası Nurullah Narin ile beraber kurdu.


1964 yılında Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası Başkan Yardımcısı, 1972 yılında başkan seçildi. Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın 41 yıl aralıksız başkanlığını yapan Halit Narin, Nisan 2013’te bu görevini devretti.


1974 yılında TİSK Başkanı olan Halit Narin, 1989 yılında bu görevinden ayrıldı ve 2001 yılında TİSK'in Onursal Başkanlığı'na seçildi.


Halit Narin, 1974 yılında Marmaris'te 100 ortaklı Martı Otel'in tüm hisselerini aldı. 1975 yılında kurulmuş olan İTKİB Tekstil...