29 / 03 / 2024

halk gyo genel kurul toplantısı tescili Türkiye Ticaret Sicil Gazete

halk gyo genel kurul toplantısı tescili Türkiye Ticaret Sicil Gazete

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı tescillendi ve 2 Mayıs'ta Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Halk GYO'nun genel kurul sonuçlarına ilişkin toplantı tutanağı, tutanak eki olan onaylı esas sözleşme tadil metni ve hazirun cetveli yayınlandı. 

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Halk GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Halk GYO tarafından TMS 19 Çalışanlara Sağlanan Faydalar Standardı uyarınca kurum personeline ve Genel Müdür olan Yönetim Kurulu Üyesi'ne kar payının, Genel Kurul kararıyla, ilgili dönemde gider yazılmak suretiyle ayrılan karşılıktan ödenmesi önerildi. 

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliğine onay!

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliğine Genel Kurul onay verdi. 

Halk GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

halk gyo genel kurul toplantısı tescili Türkiye Ticaret Sicil Gazete Haberi

halk gyo genel kurul toplantısı tescili Türkiye Ticaret Sicil Gazete

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den açıklama;


EK AÇIKLAMALAR:

Şirketimizin 10 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 25.04.2013 tarihinde tescil edilmiştir. 


Bu kapsamda, 3 yıllığına görev yapmak için seçilen yönetim kurulu üyeleri, Genel Kurul'da onaylanan tadil metni doğrultusunda değiştirilen Şirket Esas Sözleşmesi, Genel Kurul'da onaylanan Bağış Politikası, Ücretlendirme Politikası ve Genel Kurul'un çalışma esas ve usullerine ilişkin hazırlanan İç Yönerge ile 2013 yıllında hizmet almak üzere seçilen bağımsız denetim firması 25.04.2013 tarihinde tescil edilmiş olup, 2 Mayıs 2013 tarih ve 8311 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazete'sinde ilan edilmiştir. 


Şirket esas sözleşmesini görüntülemek için