24 / 04 / 2024

Halk Hayal ve Emeklilik

Halk Hayal ve Emeklilik

Bir süredir hükümetin özelleştirme gündeminde olan Halk Bankası'nın sigortacılık iştiraklerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) satacak. Ayrıca banka bankalarla ilişkilerin geliştirilmesi için Singapur'da temsilcilik açmayı planlıyor.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Dolar fırtınasına geri sayım başladı! Bugün dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? Canlı döviz fiyatlarına hemen bakın!

23 Ağustos Çarşamba günü, halk dolar ve euronun güncel kurlarını öğrenmek için büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar, kaç TL? 23 Ağustos Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar, kaç TL?

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Ziraat Bankası ve Halk Bank açıkladı! Yüzde 55 zam!

Halk, Ziraat ve Ziraat Katılım bankalarında çalışanların ücretlerine yüzde 55 zam uygulandı. İşte detaylar!

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası emeklilere verdikleri promosyonların düşük olması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından müjde bekleyen emekliler isyan etti...

Almanya alarm veriyor! 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketi yolda!

Alman hükümeti, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle yaşanan enerji krizi sonrası hane halkını ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı. İşte haberin detayları..

Halk Hayal ve Emeklilik Haberi

Halk Hayal ve Emeklilik

Bir süredir hükümetin özelleştirme gündeminde olan Halk Bankası'nın sigortacılık iştiraklerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) satacak. Halk Bankası ayrıca muhabir bankalarla ilişkilerin geliştirilmesi için Singapur'da temsilcilik açmayı planlıyor. 


HALK Bankası, bağlı ortaklıklarından Halk Sigorta ile Halk Hayal ve Emeklilik'in sermayesinde sahip olduğu doğrudan veya dolaylı hisselerin kısmen veya tamamen satışlarının Özelleştirme İdaresi Başkanlığı aracılığıyla yapılmasına ve satış işlemlerine ilişkin sürecin yürütülmesi hususunda genel müdürlüğün yetkilendirildiğini açıkladı. 

Halkbank'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bir açıklamada da bağlı ortaklıklarından Halk Sigorta ile Halk Hayat ve Emeklilik'in ortaklık portföylerinde yer alan bağlı ortaklıklarına ait hisselerin satın alınmasına karar verildiği belirtildi. 


BANKA SİNGAPUR YOLCUSU 

Buna göre, Halk Sigorta'mn ortaklık portföyünde yer alan Halk Hayat ve Emeklilik, Halk Portföy Yönetimi, Halk Faktoring, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halk Yatırım Menkul Değerler...