29 / 03 / 2024

halkalı ev projeleri

halkalı ev projeleri

Ulaşım aksları ve havaalanına yakınlığını avantaja çeviren Halkalı'da birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Bunlar arasından en uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için derledik. İşte Halkalı uygun konut projeleri...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ Kütahya Simav projeleri için geri sayım başladı. TOKİ Kütahya Simav'da 69 konutu satışa sunuyor. Başvuru tarihinin yaklaştığı projelerde aylık 1.922 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

TOKİ'den 1.179 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 1.179 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den ayda 898 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 898 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 141 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı! 

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor. Yeni konutlarını satışa sunan kurum 1000 TL peşinatla evi olmayanları hayallerine kavuşturuyor. 

TOKİ'den 218 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor.

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

halkalı ev projeleri Haberi

halkalı ev projeleri

Bir dönem TOKİ ve Emlak GYO'nun hayata geçirdiği toplu konut projeleri ile gündemde olan Halkalı'da bugün birbiri ardına lüks konut, ofis ve otel yatırımları hayata geçiriliyor. Ulaşım aksları ve havaalanına yakın konumu ile lokasyonunun avantajını kullanarak yükselişini sürdüren Halkalı, altyapı olanaklarının da hızla gelişmesiyle birçok sosyal bakımdan nitelikli konut projesine ev sahipliği yapıyor. Bu projeler arasından emlakkulisi.com takipçileri için en uygun fiyatlı olanları mercek altına aldık. İşte 115 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla Halkalı uygun konut projeleri...


 


Soyak Park Aparts'ta 115 bin 500 TL. Şimdi al 1 yıl sonra ödeme başla

Soyak Park Aparts projesinde fiyatlar 115 bin 500 TL'den...