25 / 04 / 2024

Halkbank kaynak

Halkbank kaynak

Halkbank dev projelere katkı sağlamaya devam ediyor. Ekonomik reformların tamamlayıcısı olmayı amaç edinmiş banka, projelere 6.7 milyar dolarlık kaynak sağladı.

Halkbank proje finansmanında seçici olacak!

Yurtdışı borçlanması azalan Halkbank’ın yeni kaynak yaratma stratejisi merak ediliyor. Halkbank proje finansmanında daha seçici olacak...

Halkbank'tan mega projelere 6.7 milyar dolarlık kaynak!

Halkbank dev projelere katkı sağlamaya devam ediyor. Ekonomik reformların tamamlayıcısı olmayı amaç edinmiş banka, projelere 6.7 milyar dolarlık kaynak sağladı.

Diyarbakır'da jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek!

Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Diyarbakır Merkez İlçesi'nde Hasanağa Köyü mevkiindeki jeotermal kaynak arama sahası 3 yıllık arama hakkının verilerek ruhsatlandırılması işi ihale edilecek.

Bin Günde Bin Gölet projesine 600 milyon TL kaynak!

Tarımsal üretimin artırılması amacıyla başlatılan ‘Bin Günde Bin Gölet’ projesine Maliye 600 milyon liralık kaynak aktardı. Desteklerden 1.000 köy yararlanacak ve 450 bin kişiye iş imkanı sağlanacak.

Akdeniz Gölü Sulak Alanı'nda kaynak araması için gerekli ÇED'e tepki geldi!

Muğla’nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü Mahallesi’ndeki birinci derece doğal SİT alanı ve koruma altında olan Akdeniz Gölü Sulak Alanı’nda bir jeotermal şirketi tarafından kaynak aranması için ÇED Raporu istenmesi tepkilere neden oldu..

Sivas'ta jeotermal kaynak işletme ruhsat sahası ihale edilecek!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Yıldızeli İlçesi, Ilıca Köyü sınırları içerisinde 08 Ruhsat nolu jeotermal kaynak işletme ruhsat sahası 35 bin TL'ye ihale edilecek.

Kütahya'da 5 adet jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 5 adet jeotermal kaynak arama sahası 367 bin 68 TL'ye açık teklif usulü ile ihale edilecek.

Bolu'da 7 jeotermal ve doğal kaynak sahaları ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde 7 jeotermal kaynak ile doğal mineralli su arama sahası 575 bin TL'ye ihale edilecek.

TOKİ indirim kampanyasına Halkbank'tan destek!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'm başlatıyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal konuyla ilgili konuştu...

Halkbank TOKİ borçlarına yüzde 20 indirim uyguluyor!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'nı başlatıyor. Kampanya 19 Mart'a kadar devam edecek.

Halkbank TOKİ indirimi 2015!

Başvuruların bugün başladığı TOKİ indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri sahipleri yararlanabilecek. İşte Halkbank TOKİ indirimi 2015 detayları...

Halkbank’tan TOKİ borçlarına yüzde 20 indirim!

Halkbank, TOKİ’ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası’nı başlatıyor. TOKİ İndirim Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilir.

Halkbank 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

Türkiye’nin en büyük ikinci kamu bankası olan Halkbank, 2015 yılında aktiflerde yüzde 13-15, kredilerde yüzde 16-18 büyüme beklerken, banka özkaynak kârlılığını yüzde 20-22, aktif kârlılığını da yüzde 2.4-2.6 aralığında öngörüyor.

Halkbank kaynak Haberi

Halkbank kaynak

Halkbank, ekonomik reformların tamamlayıcısı olmak için büyük adımlar atıyor. Bu yılın ilk çeyreğinde net karını yüzde 79.3 artırarak 1 milyar 219 milyon liraya çıkaran bankanın toplam kredileri yüzde 5.8 artarak 218.1 milyar liraya ulaştı. 


Halkbank mega projelere destek olmak için kaynak sağladı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, konu ile ilgili "Halkbank gibi ülke menfaatleriyle bütünleşmiş bankaların performansı stratejik önemini artırıyor. İstanbul Yeni Havalimanı, Osman Gazi ve Yavuz Sultan Selim köprülerinin finansmanı ile enerji, kamu özel sektör işbirliği projeleriyle satın almalar dâhil ülkemizin önemli projelerine bugüne kadar 6.7 milyar dolar finansman sağlamış durumdayız. Türk sanayisini destekleyen, milletinin geleceğine yatırım yapan projelere sahip çıkan bir banka olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Türkiye'nin 2023 hedeflerine giden yolda atağa kalkma zamanının geldiğini belirten Taşkesenlioğlu,...