26 / 04 / 2024

halkbank sabit faizli mortgage

halkbank sabit faizli mortgage

Bankaların konut kredisinde, faiz indirim yarışı devam ediyor. Halkbank, 'Sabit Faizli Mortgage Kredisi'nin faizini yüzde 1,36'dan yüzde 1,31'e düşürdü.

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Finansbank’ta patron çıldırdı. Sabit %1,99 Faizli 50.000 TL Fırsatı!

Finansbank'ta patron çıldırdı. Finansbank'tan Sabit %1,99 Faizli 50.000 TL Fırsatı! İşte detaylar...

Halkbank acil duyurdu

Halkbank tarafından çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda düşük faizli kredi verileceği açıklandı.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!..Bankalar düşük faizli kredi imkanlarını duyurdu.

Halkbank’tan dev adım! Halkbank müşterilerinin başına talih kuşu kondu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay öteledi.

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!

Kamu bankaları arasında öne çıkan Halkbank'tan güzel haber! Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden 0.99 faizli kredisini tanıttı. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Emekli ve promosyon derken Halkbank'tan yeni adım! Daha çok kısa bir süre önce açıklandı

Bankalar vatandaşlara uygun fiyatlara kredi vermeye başladı. Kredi fırsatını açıklayan bankalardan biri de Halkbank oldu. İşte Halkbank tarafından başlatılan uygun faizli kredi kampanyasının detayları...

Kredi çekeceklere müjde! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi fırsatı

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı olan vatandaşların başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları alınmaya başladı. Milyonlarca kişi ise nereden daha düşük şekilde faizli kredi bulabilirim diye merak etmekte. Devlet bankaları ise bu konuda birbirleri ile adeta yarışa girdi. 

halkbank sabit faizli mortgage Haberi

halkbank sabit faizli mortgage

Açıklamaya göre, kefilsiz kullandırılan kredi için azami 120 ay vade imkanı bulunuyor.

Bankanın Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuya ilişkin değerlendirmesinde, banka imkanlarından yararlanmak isteyen müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Uygun vade ve faiz ile sunduğumuz kefilsiz tut-sat (mortgage) kredimizle tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapmayı hedefliyoruz"...