26 / 04 / 2024

Emekli ve promosyon derken Halkbank'tan yeni adım! Daha çok kısa bir süre önce açıklandı

Emekli ve promosyon derken Halkbank'tan yeni adım! Daha çok kısa bir süre önce açıklandı

Bankalar vatandaşlara uygun fiyatlara kredi vermeye başladı. Kredi fırsatını açıklayan bankalardan biri de Halkbank oldu. İşte Halkbank tarafından başlatılan uygun faizli kredi kampanyasının detayları...



Emekli promosyonu konusunda ciddi bir adım atmaya bankalar arasında yer alan Halkbank, müşterilerini üzmemek adına kredi ve faizler konusunda ciddi adımlar atmaya devam ediyorç. Halkbank tarafından krediler konusunda atılan son adım da ihtiyacı olan vatandaşların elini cidid oranda rahatlatacak cinsten oldu.  

‘Önce Halk, Sonra Bankayız’ sloganıyla bankacılık faaliyetlerini yürüten Halkbank, vatandaşların tüm ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatlarını duyurdu. 36 aya kadar alınabilen kredilerle acil ihtiyaçlar, konut ve taşıt gibi giderler için nakit imkânı bulunuyor.

Bu kapsamda Halkbank üzerinden 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisi alan biri de 36 ay vadede yüzde 1,89 oranında faiz kullanacak.

Kredinin kişiye mâl olduğu aylık taksitler 415,53 liraya denk geliyor. 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisinin toplam geri ödemesi ise 14 bin 959 lira oluyor.

Kredi başvuruları en yakın şubeden veya internet bankacılığı üzerinden saniyeler içerisinde gerçekleştiriliyor. Kredi talebiniz onay aldığı anda ihtiyaçlarınıza uygun kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön