16 / 04 / 2024

Haluk Sarıaltın

Haluk Sarıaltın

Trakya Cam tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Haluk Sarıaltın Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı kadrosuna asaleten atandı...

Binalardaki ısı kayıplarının yüzde 30’u pencerelerden kaynaklanıyor!

Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, Türkiye’de kullanılan toplam enerjinin üçte birinin binalarda tüketildiğini belirterek, “Binalardaki ısı kayıplarının yüzde 30’u ise pencerelerden kaynaklanıyor” dedi

Türkiye’de kullanılan toplam enerjinin üçte biri binalarda tüketiliyor!

Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, “Binalardaki ısı kayıplarının yüzde30’u ise pencerelerden sunduğumuz son teknoloji ürünlerle bireysel tasarrufun toplumsal kazanca dönüşmesini hedefliyoruz” dedi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Gram altın 2 ay sonra 1.700 TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Haluk Özdil, araştırmacı yazar olarak, gram altının iki ay içinde ulaşacağı yüksek seviyeyi açıkladı. Yatırımcılar duyduklarına inanamadı!

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altın alalım mı? Altın ve para piyasası uzmanı Şirin Sarı alım fırsatı için net rakamı açıkladı! 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının altında gelmesi ile rekor kırdı. Gram altın 1.300 TL seviyesine kadar yükselirken yatırımcılar bu seviyelerden ''altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Uzman isim kritik uyarıyı yaptı! İşte altının yükselme sebebi

Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararıyla beraber  altın piyasalarındaki aksiyon çoğaldı. Uzmanlar, altın ücretlerinin bir süre daha iniş çıkışlarına süreceği tahmininde bulunuyor. Peki altın ücretlerindeki dalgalanmanın gerçek sebebi ne? Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sualleri yanıtladı.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Haluk Sarıaltın Haberi

Haluk Sarıaltın

Trakya Cam tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 25.10.2013 tarihli toplantısında;

Şirketimiz bünyesinde Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Haluk Sarıaltın'ın Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı kadrosuna asaleten atanmasına karar...