19 / 04 / 2024

haluk sur gyoder

haluk sur gyoder

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Surtaş Gayrimenkul Şirketi kuruldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Muhammet Haluk Sur yeni bir inşaat şirketi kurdu.

Konut seferberliğine Sur Yapı'dan 12 projeyle destek!

Sur Yapı, Emlak Konut GYO öncülüğünde ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) de desteğiyle gerçekleşen yeni konut seferberliğine 12 projesiyle destek verecek.

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

Haluk Sur: Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam edecek!

Emlak Konut ve GYODER'in düzenlediği 0.70 faiz oranlı kampanyalar sonrası konut piyasasında çok ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Bankalar da konut kredisi faizlerini yüzde 1'in altına indirmeye başladı.

Sur Yapı Gölbahçe GYODER kampanyası!

Sur Yapı Gölbahçe GYODER kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı dev kampanyalara 7 proje ile katıldı!

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyası Sur Yapı da katıldı.

haluk sur gyoder Haberi

haluk sur gyoder


Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün çatı kuruluşu ‘Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ (GYODER), yönetim yapısını ve kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. GYODER sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı.  


Aziz Torun’un başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER’in yeni döneminde; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi Füsun Yılmaz Phillipson GYODER Başkan Yardımcısı olarak yer alacak.


Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.


GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4’ten 5’e çıkardı. Bu doğrultuda Aziz Torun başkanlığında...