24 / 04 / 2024

hamdi öz Türkiye Emekliler Derneği için suç duyurusunda mı bulundu

hamdi öz Türkiye Emekliler Derneği için suç duyurusunda mı bulundu

İMBED Başkanı Öz, TOKİ tarafından ucuz konut verileceği vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği hakkında suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, TOKİ'den emekliye ucuz konut vaadinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Hamdi Atay'dan inşaat sorunlarına mühendis çözümü!

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

TOKİ vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği'ne suç duyurusu!

İMBED Başkanı Öz, TOKİ tarafından ucuz konut verileceği vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği hakkında suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, TOKİ'den emekliye ucuz konut vaadinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası çıktı!

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO yönetiminde!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Yönetim Kurulu, Hamdi TOPÇU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sinpaş GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi belirlendi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu, Hamdi TOPÇU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Hamdi Acar'dan konut talebi çağrısı!

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi.

hamdi öz Türkiye Emekliler Derneği için suç duyurusunda mı bulundu Haberi

hamdi öz Türkiye Emekliler Derneği için suç duyurusunda mı bulundu

Hükümetin emeklilere ayda 350 lira taksitle TOKİ konutu vereceğine ilişkin vaadi, emekli dernekleri arasında "emekli avı"na dönüştü. Ucuz konut hayaline kapılan emekliler evi alamadıkları gibi 24 lira üyelik aidatı ödemek zorunda kaldı. 


İşçi, Memur, Bağkur Emeklileri Demeği (İMBED) Başkam Hamdi Öz, İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına 10 milyon emekliyi yakından ilgilendiren ilginç bir suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, suç duyurusu dilekçesinde, rakip emekli derneği olan Türkiye Emekliler Demeği'nin (TÜED) Eyüp, Avcılar ve Bakırköy şubelerinin kendilerine üye olacak emeklilere TOKİ tarafından ucuz konut verileceği yönünde doğru olmayan reklam ve duyuru yapıp emeklileri kandırdığı şikayetinde bulundu. Hamdi Öz dilekçesinde, bu ilanlara kanan çok sayıda üyesinin istifa edip rakip derneğe üye olduğunu belirtip, haksız menfaat sağlandığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. 


700 BİN EMEKLİ KANDI 

Konuya ilişkin SÖZCÜ'ye...