26 / 04 / 2024

Hamit Demir 15 temmuz

Hamit Demir 15 temmuz

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatlarına bir zam daha geldi! 15 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde hurdaya gelen zamların ardı arkası kesilmezken, bugün hurda fiyatlarına bir zam daha geldi. Hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev indirim geldi. Son günlerde demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları bugün ne kadar? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

İnşaat demir fiyatları düştü! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda gelen zamlarla yükselen demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 15 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimler sonrası demir fiyatları dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen çakıldı? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına bugün dev indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları arttı! 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları Çin'den gelen talep umutları arasında desteğini korurken  ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağı endişelerinin doları güçlendirmesi bakır ve demir fiyatlarını destekledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi. 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirimle beraber ince va kalın demir fiyatları düşmeye başladı.1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Hamit Demir 15 temmuz Haberi

Hamit Demir 15 temmuz

“Geçen sene bugün, takvim yaprakları 15 Temmuz’u gösterirken milletçe dünya tarihinde benzerine az rastlanır bir gece yaşadık.


Hainler darbe girişimine kalkışıp birlik ve beraberliğimize kastetmek istediler… O karanlık gecede; demokrasiye ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapılmak istenen hain darbe girişimini başarılı bir şekilde atlattık.


Öncelikle o gece vatanı için gözünü kırpmadan tankların önüne cansiparane bir şekilde yatan ve şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan kahraman ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Yine aynı gece; ülkemizin birlik ve beraberliği için direnen başgazi Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi ileterek, hepsini tek tek saygıyla anıyorum.


15 Temmuz tarihinde Türk milleti tek vücut olarak ülkesine ve demokrasiye sahip çıktı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tek bir sözüyle meydanlar doldu taştı. Türk milleti, özgürlüğüne darbe vurulmak istendiğinde görüşü...