19 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen çakıldı? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen çakıldı? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına bugün dev indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsicileri tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından hurda fiyatlarına bugün de 4,00 TL indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte hurda fiyatları resmen çakıldı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira?

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI GERİLEDİ!

Endüstriyel metaller arasında bakır fiyatları, piyasaların, kötüleşen ekonomik koşulların bu yıl endüstriyel faaliyeti ciddi şekilde azaltabileceği ve bunun da bakır talebine zarar verebileceği endişesiyle gerilemeye başladı.

Yurt içi piyasalarda ise demir fiyatlarına indirim haberi gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de inşaat demirine tekrar 100 liralık indirim geldi. 

Bakır fiyatlarının gerilemesi ile bugün hurda bakır fiyatlarına indirim geldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön