25 / 04 / 2024

Hamit Demir konut satışları

Hamit Demir konut satışları

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi.

Yıl sonunda satılan toplam konut sayısı 1 milyonu geçecek!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; Türkiye ekonomisinin amiral gemisi inşaat sektörü, algı operasyonuna rağmen yılı rekorlarla kapatıyor: Satış 1 milyon 150 bin konut....

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Konut sorununa çözüm için çalışmalar hızlandı! Dar gelirli vatandaşlara ucuz konutlar geliyor! 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, konut sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklmalarda bulundu. Demir, ucuz konutlardan hızlanan kentsel dönüşüme kadar pek çok yöntemle konut sorununun çözüleceğine vurgu yaptı.

İnşaat sektörü ve konut fiyatları çıkmaza girdi: Demir, beton ve çimento fiyatları arttı! 

İnşaat sektöründe yaşanan maliyet artışları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Demir, çimento ve beton fiyatlarında meydana gelen fahiş artışlar inşaat sektörünü ve konut fiyatlarını çıkmaza soktu...

İnşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu! Çimento, beton, demir ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörünün gündeminden hiç düşmeyen inşaat malzemelerindeki fahiş zamlar konut projelerini vurdu. Çimento, beton, demir ve tuğlaya gelen yüksek zamlar, müteahhitleri ev yapamaz hale getirirken çoğu projenin yapımı yarıda kaldı...

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını da etkileyecek!

Demir, konut maliyetine doğrudan etkisi olan bir emtia şeklinde belirtiliyor. Dolayısıyla demir fiyatlarındaki yükselişin konut fiyatlarındı da etkileyeceği öngörülüyor. Ayrıca emtia fiyatlarındaki yükselişler enflasyonda da yukarı yönlü risklere neden oluyor.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Hamit Demir konut satışları Haberi

Hamit Demir konut satışları

TÜİK’in açıkladığı ağustos ayı konut satış rakamlarıyla, satışlarda temmuz ayında başlayan yükseliş grafiğinin giderek arttığını görüyoruz. Bu da ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul ve inşaat sektörünün en güvenilir ve kazançlı yatırım aracı olmaya devam ettiğinin en büyük göstergesini oluşturuyor.


Sektörün ilk 8 ayına bakacak olursak, hükümetimizin verdiği desteklerle birlikte sürekli büyüdüğünü görüyoruz. Yapılan konut kampanyaları, faiz oranlarındaki indirimler, yabancı yatırımcılara tanınan vatandaşlık hakkını sektördeki hareketliliğin ana sebebi olarak sıralayabiliriz. Özellikle yabancıya vatandaşlık hakkı getirilmesiyle de yabancı yatırımcıya konut satışlarında bir artış trendi yakaladık.Sektörümüzün artan yatırımlarıyla birlikte, ulusal ve uluslararası arenada yapılan etkinlik ve fuarların da katkısıyla Türkiye gayrimenkul ve inşaattaki üstün gücünü tüm dünyaya kanıtlamaya başladı. Bunun neticesini de açıklanan rakamlarda gayet net bir şekilde okuyabiliyoruz. Buna istinaden yabancı yatırımcı satışlarında...