23 / 04 / 2024

han yapı projesi

han yapı projesi

Geçtiğimiz yıl ilk projesi olan Beylikdüzü'ndeki İsthanbul Evleri ile gündeme gelen Han Yapı Gayrimenkul, şimdi 5 yeni projenin daha hazırlık çalışmalarına başladı.

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Kaçmazer tarafından kuruldu.

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Han Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Atmaca tarafından kuruldu. 

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Begen tarafından kuruldu.

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nebiye Karakaş tarafından kuruldu.

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Han tarafından kuruldu.

han yapı projesi Haberi

han yapı projesi

Beylikdüzü'nde inşa edilen İsthanbul Evleri projesinin sahibi Han Yapı, bir yıl aradan sonra yeni projeler için düğmeye bastı. Ortakları arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı, İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Başkanı ve Damat Tween markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu'nun bulunduğu Han Yapı Gayrimenkul, her yıl 3 yeni proje hedefi koydu. Zekeriyaköy'de bir lüks konut projesi planlayan şirketin önceliği ise Bodrum. Han Yapı'nın Genel Müdürü Ertuğ Yaşar, Bodrum projesine bu yıl bitmeden başlamayı düşündüklerini belirterek, arsa için prensip anlaşmasının imzalandığını söyledi.

İstanbul City Otel gelecek

"Beş yeni proje hedefinden 2007'de birine başlayabilirsek mutlu olacağız; bu sayı ikiye çıkarsa kendimizi başarılı sayacağız" diyen Yaşar, Han Yapı'nın diğer projelerini şöyle anlattı: "Planlar arasında iki konut projesi var;...