25 / 04 / 2024

hande yener çeşmedeki yeri nerede

hande yener çeşmedeki yeri nerede

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk’in mesleği nedir? Hande Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in evine taşındı!

Annesini kaybeden Hande Erçel’e destek Murat Dalkılıç'tan geldi. Eski aşıklar ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Ünlü popçu, oyuncunun Ulus'taki evine taşındı.

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Eğribel geçidinde yapılan tünele ilişkin 4 sorun mecliste! 

Giresun'da Eğribel geçidinde yapılan tünel çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Murat Başoğlu, Bodrum ve Beykoz'daki evini eski eşine verdi!

Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, Kuşadası Adliyesi'nde tek celsede boşandı.

hande yener çeşmedeki yeri nerede Haberi

hande yener çeşmedeki yeri nerede


Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Hande Yener, Bayram'da Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor. 


Bayramın birinci günü Çeşme Neo by Hande Yener'de konser verecek olan başarılı şarkıcı açılışa özel birçok sürpriz hazırladı. Hande Yener daha önce Bodrum'da da mekan açmıştı.




Yeni...