27 / 04 / 2024

hapishane restoran

hapishane restoran

Ödüllü şeften kodes restoran Ödüllü İngiliz şef Alberto Crisci, Galler’de bir hapishanede restoran açacak. Halka açık restoranda yemekleri Crisci’nin öğrencisi mahkumlar pişirecek

Derince 60 Evler Parkı'nda belediyeden 1.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık restoran!

Derince Belediye Başkanlığı; Kocaeli Derince 60 Evler Parkı'ndaki restoran, kafe ve çay bahçesini 10 yıllığına kiraya veriyor. Restoran, kafe ve çay bahçesinin 10 yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

1953 yılında Bakırköy'e yeni bir hapishane yapılacakmış!

1953 yılında İstanbul'un hapishane ihtiyacını karşılamak ve mevcut hapishaneyi şehir içinden uzaklaştırmak maksadıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisine, 5 milyon liraya yeni bir hapishane yapılacakmış.

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!

Derince 60 Evler Parkı'nda 2.6 milyon TL'ye 10 yıl kiralık restoran, kafeterya ve çay bahçesi!

Kocaeli Derince'de 60 Evler Parkı içerisindeki restoran, kafeterya ve çay bahçesi içerisindeki demirbaşlarıyla birlikte belediye tarafından toplam 2 milyon 650 bin TL + KDV bedelle 10 yıllığına kiralanıyor. Kiralama ihalesi 4 Kasım 2014 tarihinde yapılaca

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Belgin, Fatih Erkan tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Kayseri Gevher Nesibe Hatun Hamamı restoran olacak!

Kayseri Gevher Nesibe Hatun Hamamı restoran olacak. Selçuklu Sultanı Gevher Nesibe Hatun tarafından 1205 yılında Kayseri'de yaptırılan tarihi hamam, restore edilerek yöresel lezzetlerin yenilebileceği restoran olarak hizmet verecek.

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Airbus kargo uçağı restoran olacak!

TEKİRDAĞ’da işadamı Mustafa Yurdanur, geçen yıl uçuş süresi dolan ve Çorlu Havaalanı apronuna indirilen emekli Airbus A300 tipi kargo uçağını 200 kişilik restoran yapmak için 500 bin liraya satın aldı...

Çiğli Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi!

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ilk kafe olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi. Akvaryum Kafe sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar Çiğlililere hizmet verecek.

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

hapishane restoran Haberi

hapishane restoran

Galler’in başkenti Cardiff teki kentin adını taşıyan hapishanede, 19 Eylül’de, “Clink” (kodes) adlı bir restoran açılacak, ödüllü İngiliz şef Alberto Crisci’nin fikir babalığını yaptığı lokantada servis edilen yemekleri mahkûmlar pişirecek.


Mahkumlar sadece yemek pişirmekle kalmayacak garsonluk da yapacak. Crisci, “Yemekleri mahkûmların hazırlayacağını duyunca yüzünüzü buruşturmayın, hepsi gerçekten usta oldu. Mahkumları 6-18 ay cezası kalanlar arasından seçtik. Çıkınca Michelin yıldızlı bir restoranda çalışabilirler” diyor. Halka açık olan 96 kişilik restoranda kuruluşlar, iş yemekleri için rezervasyon...