25 / 04 / 2024

harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 2017

harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 2017

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri odası serbest mühendislik müşavirlik büroları tescil yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Tapu Kadastro personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Tapu ve Kadastro 2022 personel alımı başvuru şartları neler?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere toplam 426 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı şartları neler? İşte tüm ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detayları...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra hizmet birimlerinde istihtam amacıyla, 1'i büro personeli, 425'i tekniker olmak üzere toplam 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki personel alımı şartları neler? İşte tüm detaylar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde 2 yeni atama!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin atama kararları bugünkü 31870 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Tapu ve Kadastro Verilerinin İşlenmesi ve Elektronik Ortamda Yapılacak İşlemler Hakkında Yönetmelik 2022!

Tapu ve Kadastro Verilerinin İşlenmesi ve Elektronik Ortamda Yapılacak İşlemler Hakkında Yönetmelik bugünkü 31860 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri  Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmlik bugünkü 31780 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022 bugünkü 31779 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Tapu ve kadastro yatırımları için 136 milyon TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2021 yılındaki yatırımları için toplamda 135 milyon 965 bin lira ayrıldı.

harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 2017 Haberi

harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 2017

3 Mart 2017 tarihinde Resmi Gazete'de TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri odası serbest mühendislik müşavirlik büroları tescil yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin tam metni şu şekilde:


YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri Odasından:


TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ HARİTA VE KADASTRO

MÜHENDİSLERİ ODASI SERBEST MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK BÜROLARI

TESCİL YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 11/3/2006 tarihli ve 26105 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasına “Kanununun” ibaresinden sonra gelmek üzere “32 nci ve” ibaresi eklenmiştir.


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine “harita ve kadastro,”...