24 / 04 / 2024

Harmancık projeleri

Harmancık projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz dağ yöresini kalkındırmaktır. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor” dedi.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Harmancık projeleri Haberi

Harmancık projeleri


Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Harmancık İlçesi’nde Harmancık Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Harmancık’ta yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda 11 ayın sultanı, kardeşlik ve dostlukların pekiştiği Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti.


“Harmancık’ta ne varsa ayağa kaldıracağız”

Bursa’ya hizmetin kendisi için onur olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Bursa ve Türkiye hızla gelişiyor. Yapacak çok işimiz var. Harmancık’ı seviyoruz, sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. En çok buraya geliyoruz. En güzel hizmetleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

Harmancık’ta şehirlerarası terminalini, spor ve ekoturizm tesislerini hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak gerekeni yapıyoruz. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor. İlçenin İmam Hatip Ortaokulu ve ilkokul,...