26 / 04 / 2024

Harun Toklucu

Harun Toklucu

Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Aytaç Ceco, Harun Toklucu, Oktay Özder tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos tarihinde kuruldu

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Harun Algül: Acilen gayrimenkul yönetim planı yapılmalı!

Bandırma Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısında konuşan MHP Meclis Üyesi Harun Algül, yerel yönetim acilen gayrimenkul yönetim planı yapması gerektiğini ifade etti.

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Alay tarafından kuruldu.

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Hca Yapı İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hca Yapı İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Gedik tarafından kuruldu. 

Arer Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arın ve Harun Hakan Erdem ortaklığında kuruldu. 

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Evinin salonuna kendi serasını kurdu!

Kahramanmaraşlı berber Harun Altınsoylu, sebze fiyatlarının yükselmesi nedeniyle evinin salonunu seraya dönüştürdü. Altınsoylu'nun 1042 pet bardağa ektiği tohumların 900'ü fide verdi.

Harun Toklucu Haberi

Harun Toklucu

Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi, Aytaç Ceco, Harun Toklucu, Oktay Özder tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kapsamında hisseler 4'er bin liralık şekilde 3'e bölünmüş durumda. 


Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Devyap Gayrimenkul Turizm Gıda ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Cemal Sururi Sokak, H. Meriç İş Merkezi, No:15/E. K1Of...