18 / 04 / 2024

Harun Tüfekci

Harun Tüfekci

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun İğneci tarafından kuruldu.

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Süt için zam talebi! 

Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı sütteki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çallı bugünkü durumdan memnun olmadıklarını belirtti.

Özekinciler Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekinciler Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Harun Özekinci ve Suat Sincar ortaklığında kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında kuruldu.

Azd Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Azd Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüfekci tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Hisnaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisnaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından tarafından kuruldu.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Harun Tüfekci Haberi

Harun Tüfekci

Tüfekci, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekiller Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile Kırıkkale-Ankara karayolu Hacıballı köyü yakınlarında başlatılan "Yeşil Vadi Projesi"nin ilk etap çalışmalarını yerinde inceledi.


AA muhabirine açıklama yapan Tüfekci, projenin bir bütün halinde 2,5 kilometrelik alanda yapılan bir çalışma olduğunu söyledi.


Projenin Kırıkkale için "gerdanlık" olduğunu belirten Tüfekci, şöyle devam etti:


"Kırıkkale-Ankara arasında, Kızılırmak'ın geçtiği alanda böylesi bir projenin önemi çok büyük. Bizler, bu projenin bir an evvel hayata geçmesi için Bakanlık olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler de yerinde bu çalışmaları incelemiş olduk. Bakanımız Veysel Eroğlu'na da gereken raporu sunacağım ve bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Hem bu çalışmalarda hem de erozyonla ilgili sıkıntılar var. Onunla ilgilide gerekli hassasiyet gösteriliyor. Ankara ile Kırıkkale arasındaki...