29 / 03 / 2024

hasan can ümraniye projeleri

hasan can ümraniye projeleri

İstanbul'un parlayan yıldızı haline gelen Ümraniye, sosyal belediyecilik yatırımlarıyla da örnek çalışmalara imza attı. Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Demirhan Demirel, Hasan Can Demirel ve Mustafa Demirel ortaklığında kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Gayrimenkulde Anadolu'ya uygun danışmanlık hizmeti!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, emlak satışı hususunda Türk model bir anlayış geliştirdiklerini dile getirdi. 

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kıygı tarafından kuruldu. 

hasan can ümraniye projeleri Haberi

hasan can ümraniye projeleri


Ümraniye'nin değişim süreci devam ediyor. 10 yılda yapılan hizmetle, ticaret ve finansta İstanbul'un parlayan yıldızı haline gelen Ümraniye, sosyal belediyecilik yatırımlarıyla da örnek çalışmalara imza attı. Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.



Hayatın her alanına yaptığı yatırımlarla Ümraniye'yi 10 yılda yaşanılır bir ilçe haline getiren Hasan Can başkanlığındaki Ümraniye Belediyesi, her geçen gün hizmetlerine bir yenisini daha ekilyor. Nikâh Sarayı, Aş Evi, Kültür Merkezleri, Bilgi Evleri, Sağlık Ocakları, Okullar, muhtarlık binaları, Asfalt Fabrikası gibi 200'ün üzerinde kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediyesi, verdiği ruhsat ve inşaat alanı rakamlarıyla Türkiye rekoru kırdı. 2 asfalt fabrikası aralıksız çalıştı. Yollar asfaltlandı, caddeler yenilendi. Ümraniye'nin dört bir yanı parklar ve yeşil alanlarla donatıldı. Klasik belediyecilik hizmetlerinde onlarca yılda yapılamayan...