26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.



Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve artan girdi maliyetleri sebebiyle konut üretimi azaldı; gayrimenkulde yükselen fiyatlar da konut talebinin düşmesine sebep oldu.

Yaptığı açıklamada ülkemizin her sene artan bir konut ihtiyacı bulunduğuna değinen Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada döviz artışına bağlı olarak demir, çimento ve cam gibi malzemelerin fiyatlarının arttığını ve arsa fiyatlarının da son bir senede 2 - 3 katına çıktığını kaydeden Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, tüm bunlara rağmen gayrimenkulün hala en güvenilir yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

TOPLAMDA 26 ŞUBEYE ULAŞTI

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı olarak gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştirdiklerini kaydeden Hasan Can Çalgır, Davutlar, Datça ve son olarak Aydın Efeler'de hizmete sundukları ofisleriyle birlikte yurt genelinde toplam 26 şubeleri olduğunu söyledi.

Nitelikli ve kaliteli bir hizmet anlayışının kendileri için ön planda olduğuna değinen Çalgır yaptığı açıklamada amaçlarının hızlı değil, nitelikli büyümek olduğunu söyledi. yaptığı açıklamada son dönemde aramıza katılan ofislerle birlikte 26 şubeye ulaştıklarını dile getiren Hasan Can Çalgır, Gerek tanıtımları, gerekse de referansları ile farklı şehirlerden franchise talepleri almayı sürdürdüklerini belirtti. 

Yaptığı açıklamada gayrimenkulün her alanında profesyonel çözümler ürettiklerini kaydeden Hasan Can Çalgır, konut ve işyeri satış kiralamaları, arsa satışı, sanayiciler için depolama ve fabrika alanları ile araziler konusunda deneyimli ekiplere sahip olduklarını söyledi.


Geri Dön