23 / 04 / 2024

Şekib Avdagiç'ten düşük faizli kredi destek paketi açıklaması!

Şekib Avdagiç'ten düşük faizli kredi destek paketi açıklaması!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Düşük faizli kredi destek paketini, ekonominin lokomotif sektörleri olan inşaat, otomotiv ve turizmi destekleyecek olması bakımından çok değerli buluyoruz" dedi...



İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kamu bankalarının konut kredisinde indirime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avdagiç, "Düşük faizli kredi destek paketini, ekonominin lokomotif sektörleri olan inşaat, otomotiv ve turizmi destekleyecek olması bakımından çok değerli buluyoruz" diye konuştu.

Avdagiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv ve turizmin aynı zamanda onlarca sektörü de besleyip harekete geçirdiğine dikkat çekti. 

Düşük faizli kredi destek paketini, ekonominin lokomotif sektörleri olan inşaat, otomotiv ve turizmi destekleyecek olması bakımından çok değerli bulduklarını vurgulayan Avdagiç, "Kamu bankaları, Türk ekonomisini pandemi öncesi canlılığa kavuşturma noktasında anlamlı bir sorumluluk üstlenmiştir. İç talebin canlandırılmasına, harcamaların artırılmasına yönelik bu hamleyi iş dünyası olarak takdirle karşılıyoruz" şeklinde konuştu.

Kamu bankalarından yüzde 0,64 faizli konut kredisi!

Konutta faiz indirimiyle satışlar 1 milyonu aşabilir!


Geri Dön