25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...



Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. 7 Aralık günü Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da Alkaş ev sahipliğinde gerçekleşen RE360’da kamudan özele, hizmet üreteninden yatırımcısına sektöre yön veren bütün paydaşlar bir araya geldi. 

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM’in Stratejik Ortaklığı ile gerçekleştirilen RE360’ın ana sponsorluğunda Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul bulunurken; Kuzu Grup, Polat Holding, Tashkent City Alışveriş Merkezi, SP Architects, Toki Emlak Konut sponsor firmalar arasında oldu. 

Etkinliğe destek veren Sponsorlar arasında 42 Maslak AVM, Altaş Yatırım, Ando, Ant Yapı, Denge Değerleme, Ece Türkiye, Esas Gayrimenkul, HAN Spaces, Hava Kent, İGART, New Inn, Özay Hukuk, Renova, Selenka Enerji, Taksim 360, Torunlar Gyo, Vitra, Zebra Pro ve Atış Yapı bulunurken; 29 dernek ve STK tarafından da destek verildi. 

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Sektörün Ortak Akıl Ortak Yarar Platformu RE360’ın bu sene, Yeni Yüzyılda Türkiye’den Globale ana teması ile oluşturulan konferans içeriğinde gayrimenkul sektörünün duayen isimleriyle gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada markalaşma süreçleri, ihracat atağındaki hedefleri, yabancıya satışın artan ivmesi, sektördeki dijital dönüşümdeki son durumu masaya yatırıldı. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön