16 / 04 / 2024

3M Scotch-Weld akrilik yapıştırıcılar estetik bir görünüm sağlıyor!

3M Scotch-Weld akrilik yapıştırıcılar estetik bir görünüm sağlıyor!

Farklı montaj süreçlerinde kullanılan 3M Scotch Weld Akrilik Yapıştırıcılar, plastik ve de yağlı metal gibi birçok zorlu yüzeyde güçlü birleşme ve de estetik bir görünüm sağlıyor.



Yeni nesil çevre dostu Scotch-Weld™ Akrilik Yapıştırıcılar, geleneksel akrilik yapıştırıcıların birleştirme proseslerinde neden olduğu zorlukları aşıyor; üstün performans,  yüksek verimlilik ve maliyet avantajı sunuyor.  Geleneksel akrilik yapıştırıcılar yüksek seviyede kokuya neden olurken, 3M Scotch-Weld™ akrilik yapıştırıcılar düşük kokusu, farklı yüzeylerde güçlü yapıştırma özelliği ve uzun raf ömrü ile öne çıkıyor.  3M’in Dental Biriminin kullandığı teknolojinin akrilik yapıştırıcılara adapte edilmesi ile geliştirilen ürün uzun hazırlık ve montaj süresini de hızlandırıyor.


 

Farklı montaj süreçlerinde kullanılan 3M Scotch Weld Akrilik Yapıştırıcılar, plastik, yağlı metal gibi birçok zorlu yüzeyde güçlü birleşme ve estetik bir görünüm sağlıyor.

 

Geleneksel akrilik yapıştırıcıların, yüksek seviyedeki kokuları çevre, sağlık ve güvenlik problemlerine neden olabiliyor. Uzun hazırlık süreleri, montaj sürecini uzatıyor. Düşük darbe mukavemeti, zayıf bir birleştirme ile sonuçlanıyor. Aynı zamanda bu ürünlerin kısa raf ömrüne sahip olması, yapıştırma maliyetlerini de artırıyor.

 

3M Dental Biriminin kullandığı teknoloji akrilik yapıştırıcılara adapte edildi

3M, ileri seviye teknolojilerini, yeni ve beklenmedik şekillerde kullanarak 55.000’den fazla ürününe yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 3M’in farklı birimleri arasındaki işbirliği, 3M inovasyonlarına yön veriyor. 3M’in Dental Birimi, hızlı sertleşen, düşük kokulu ve uzun yıllar süren kalıcı gülümsemeler sağlayan bir diş ölçü malzemesi geliştirdi. Farklı alanlarda da kullanılma potansiyelini gören 3M mühendisleri tarafından ürünün eşsiz özellikleri, akrilik yapıştırıcılara adapte edildi. Böylece 3M Scotch-Weld™ Akrilik Yapıştırıcılar ortaya çıktı.

 

Scotch-Weld™ Akrilik Yapıştırıcılar düşük koku, iyileştirilmiş yapışma kuvveti, uzun raf ömrü ile öne çıkıyor

3M Scotch-Weld™ Akrilik Yapıştırıcılar, geleneksel akrilik yapıştırıcıların birleştirme proseslerinde neden oldukları zorlukların üstesinden geliyor. Yeni nesil 3M akrilik yapıştırıcılar, üstün performans, yüksek verimlilik ve maliyet avantajını bir araya getiriyor. Alev almaz içeriği, düşük kokusu ve düşük VOC (Uçucu Organik Madde)’li yapısı ile çevre dostu olduğunu kanıtlıyor. Uzun nozzle ömrü, oda sıcaklığında saklanabilmesi ve 18 aylık raf ömrü ile saklama maliyetlerinin düşürülmesini sağlıyor. Hızlı kürlenme, farklı açık kalma süreleri ve ısı ile hızlandırılabilen yapışma kuvveti sayesinde yüksek verimlilik elde ediliyor. Darbe ile yüksek ısıya karşı dayanıklılığı ve farklı yüzeylerde sağladığı güçlü yapışma ile de üstün performans sunuyor.



Geri Dön