23 / 04 / 2024

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.



VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor. Yüz yıllardır alışılagelmiş farklı taş dokularına modern dokunuşlar katılarak yaratılan seriler, sofistike bir dekorasyon alternatifi sunuyor. İç ve dış mekânların yanı sıra, ticari yapılarda, dış cephede ve havuz kenarlarında kullanılabilen taş dokulu ürünler; Slate, Quarzite ve kum taşı başta olmak üzere traverten ve kaya görünümlerinden ilham alınarak tasarlanıyor.

 

Temel yapı malzemelerinin, modern ve doğal renk paletiyle bir araya getirildiği yeni porselen karo serisi Fango Mix, çağdaş binaların yaratılmasına yardımcı oluyor. 80x80, 60x60 ve 22,5x90 cm olarak üç boyutta sunulan seri, dış ve iç mekânlarda kullanılabiliyor. Koyu gri, beyaz ve Noce renklerine sahip serinin; 80x80 ve 60x60 cm ölçülerinde ahşap, 22,5x90 cm ebadında çizgili dekor seçeneği bulunuyor.

 

İlhamını Marakeş’ten alan Vintage serisi, eskitilmiş görünümüyle mekânlara doğal bir şıklık katıyor. Soğuk beton renkleriyle ışıltılı taşları buluşturan geometrik dekorları, duvarlara farklı bir hava katıyor. Kilim desenli otantik dekor zamanın dışında bir dönemi yansıtırken, eskitilmiş görünümlü geometrik dekorlar, antik bir atmosferi modernize ediyor.

 

Quarzite taşıdan ilham alınarak tasarlanan seramik serisi Neo Quarzite, mekanlarda rahatlatıcı bir duygu yaşatıyor. Renk ve ebat çeşitliliğiyle iç ve dış mekanlar için ideal bir çözüm olan serinin beyaz, antrasit, moka ve krem renkleri bulunuyor.

 

Taş dokulu karo koleksiyonunda ayrıca Deja Vu, Brisith Stone, Rain Forest, Pietra Borgogna, Pietra Pienza, Pompei, Fokos, I Naturali gibi seriler de bulunuyor.




Geri Dön