25 / 04 / 2024

Hasan Mert vefat

Hasan Mert vefat

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

YESA Yapı'nın acı günü! Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti!

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti.

Yüksek Mühendis Nedim Dulagil vefat etti!

Yüksek Mühendis Hasan Nedim Dulagil vefat etti. Dulagil'in vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Gülcihan Yelkenci'nin acı günü! Dedesi Murat Çalışkan vefat etti!

Emlakkulisi.com editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kılınacak öğle namazının ardından Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti!

Gaye Nalbantoğlu'nun eşi Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu'nun ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Hasan Mert vefat Haberi

Hasan Mert vefat

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert vefat etti.

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Hasan Mert'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...