18 / 04 / 2024

Hasçelik Grup inovatif ürünleri

Hasçelik Grup inovatif ürünleri

Avrupa’da enerji kablosu ve çelik halat imalatını gerçekleştiren endüstri gruplarından biri olan Hascelik Grup, katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor.

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Turna Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turna Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Çelik tarafından kuruldu.

Erser Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erser Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ergün Saygın ve Sercan Çelik ortaklığında kuruldu.

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Hacı Ali Çelik tarafından kuruldu.

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdullah Kazdal, Hasan Erdoğan ve Sinan Kazdal ortaklığında kuruldu.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İşbilir, Hüseyin Zengin, Mehmet Kesin ve Orhan Çelik ortaklığında kuruldu.

Hasçelik Grup inovatif ürünleri Haberi

Hasçelik Grup inovatif ürünleri

Grup bünyesinde faaliyet gösteren Hasçelik Kablo, Hasçelik Halat, Coreal Alüminyum Kablo, Metal Matris ve Hasbiotech olmak üzere bütün şirketlerinde yeni ürün geliştirmeye yoğunlaştıklarını aktaran Hasçelik Grup CEO’su Necmettin Baktır, büyümeyi bilgi ve tecrübe odaklı inovatif ürünlere dayanan yatırımlar ile destekledikleri aktarımını yaptı. 


Hasçelik Kablo bünyesinde bu yıl 154 kV yüksek gerilim yer altı enerji kablosu yatırımını tamamlayacaklarını belirten Necmettin Baktır, “Müşteri ve proje odaklı, teknik satış anlayışıyla komple çözümler sunmayı ilke edinen şirketimiz, sürekli gelişim ilkesini, sürekli yatırım anlayışı ile harmanlıyor. Bu doğrultuda her yıl yeni ürünleri üretim hattına ekliyor” dedi. Bünyelerinde yaklaşık bin 300 kişinin istihdam edildiğini belirten Baktır, “200 bin metrekare kapalı alanımızda faaliyet gösteriyoruz. Grup şirketleri olan Hasçelik Kablo ve Coreal Alüminyum Kablo kurulu kapasitesi ile tek...