25 / 04 / 2024

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bilal Topuzoğlu tarafından kuruldu.

Beymen.com’da teknoloji ürünlerinde sepette yüzde 15 indirim fırsatı. İşte 22 Eylül 2022 Beymen indirimli fiyat listesi

Bilinen teknoloji mağazaları ve onların internet siteleri ile yarışır kampanyasıyla Beymen.com cazip fiyatlar sunuyor. Ürün çeşitliliği ve cazip fiyat avantajları sunan Beymen.com teknoloji mağazasına bakmakta fayda var. İşte Beymen.com indirimli teknoloji ürünleri fiyat listesi

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat Haberi

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat

Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Haşimoğlu Teknoloji Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, B Blok,...