26 / 04 / 2024

Hatay Antakya arsa ihalesi

Hatay Antakya arsa ihalesi

Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 15 milyon 388 bin 23 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TMMOB'un Hatay raporunda şok detay: Riskli alanlar sermaye için kullanıldı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin en çok etkilediği Hatay’ın Antakya ve Defne ilçelerine dair “Yıkım Yaşanan Şehirlerde Planlamanın Analizi” raporunu yayımladı.

Hatay'da zeytinliğe TOKİ konutuna yargı freni!

Mahkeme, Hatay Antakya'daki Dikmece köyünde kamulaştırılan tarım arazileri ve zeytinliklere inşa edilmek istenen TOKİ projesi için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Hatay'daki 500 konteynerli Kore-Türkiye Dostluk Kenti açıldı!

Hatay'ın Antakya ilçesinde Güney Kore'nin de desteğiyle depremzedeler için hayata geçirilen toplamda 500 konteynerli "Kore-Türkiye Dostluk Kenti"nin açılışı yapıldı.

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay'da 96 prefabrik iş yeri esnafa teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen  Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yapımı tamamlanan 96 prefabrik iş yeri esnaflara verildi.

Depremin vurduğu Hatay'da en ağır yıkım Antakya'da!

Kahramanmaraş ve Defne merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da 13 bin 517 yıkık, 8 bin 162 acil yıkılması gereken ve 67 bin 346 ağır hasarlı bina olduğu belirlendi.

Hatay'da enkaz ve yıkım ekipleri 30 mahallede var gücüyle çalışıyor!

Hatay Valiliği'nden açıklama geldi. Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede devam edecek.

Hatay Antakya arsa ihalesi Haberi

Hatay Antakya arsa ihalesi

Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 15 milyon 388 bin 23 TL bedel isteniyor.

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Taşınmaz Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesinde kain 2257 ada 1 parseldir (Yeni 2745 ada 1 parsel olmuştur), Arsa vasfında olup, 25.329,25 m2 dir. Antakya Belediyesi sınırlarında Güzelburç Mahallesi Antakya Devlet Hastahanesi yolu üzerindedir. 

Kıymeti : 8.865.237,50 TL
1. Satış Günü : 22/03/2019 günü 15:00 - 15:10 arası
2. Satış Günü : 26/04/2019 günü 15:00 - 15:10 arası
Satış Yeri : Hatay 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu

2 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Taşınmaz Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesinde kain 2258 ada 1 parseldir (Yeni 2743 ada 1 parsel...