26 / 04 / 2024

hatay baraj inşaatında kim öldü

hatay baraj inşaatında kim öldü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yusufeli Barajı'nın inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı inşaatında sona gelindi. Yüzde 80'i tamamlanan barajın 2021'de açılması bekleniyor.

Yusufeli Barajı inşaatında işçiler Kovid-19 sebebiyle iş bıraktı!

Artvin'deki Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan işçiler arasında Kovid-19 vakalarının artması üzerine Valilik kısıtlamalar getirmişti fakat çalışma ortamlarının iyileştirilmesini isteyen yaklaşık 4 bin 500 kişinin vardiyalı olarak çalıştığı inşaatta işçiler iş başı yapmadı...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçilere ev izni!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri'nde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı inşaatında çalışan ve koronavirüs önlemleri kapsamında 3.5 aydır şantiyede kalan işçilerin evlerine gidip gelmeleri için izin çıktı. 

Yusufeli Barajı inşaatının yüzde 76'sı tamamlandı!

Dünya'nın üçüncü en yüksek barajı olma adayı olan Yusufeli Barajı inşaatının çalışmaları tam gaz devam ediyor. Baraj inşaatının dörtte üçünün tamamlandığını dile getiren Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Çalışmalarda bugün itibarıyla yüzde 76 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı" dedi...

Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum ne?

Yusufeli Baraj inşaatının taahhüt edilen sürede bitirilememesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli Barajı inşaatında 25 kadın çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan kadın mühendis ve teknikerler, dev projede yer almanın gururunu yaşıyor...

Yusufeli Barajı inşaatında 17 kadın mühendis çalışıyor!

Yusufeli Barajı, Limak'ın inşa ettiği 26'ıncı baraj. Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, baraj inşaatında çalışan 170 mühendisin 17'sinin kadın mühendis olduğunu belirtiyor...

Yusufeli Barajı'nın inşaatı yüzde 60 oranında tamamlandı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde çift eğrilikli beton kemer kategorisinde Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise üçüncü en yüksek barajı olacak şekilde hayata geçirilen Yusufeli Barajı inşaatında yüzde 60’lık seviye tamamlandı.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Yusufeli Barajı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Acu, Yusufeli Barajı için yapılan programlamada gövde betonunun 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Adalı Barajı inşaatında sona geliniyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılan ve bölgenin içme ve kullanma suyunu karşılayacak Adalı Barajı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

hatay baraj inşaatında kim öldü Haberi

hatay baraj inşaatında kim öldü

Hatay'da baraj inşaatında meydana gelen heyelanda 2 işçi hayatını kaybetti. 


Olay yerine gelen Hatay Büvükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı ve Î1 Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, uzun süren çalışma sonucunda toprak altında kalarak hayatını kaybeden Kadir İlmas (22) ve Nurullah Keklik'e (26) ulaştı. Bu arada, Hatay'ın Kınkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi'ne bağlı bazı yollarda ve tarlalarda çökme meydana geldi. Yola paralel olarak meydana gelen çökmeyle beraber harekete geçen Hatay Büyiikşehir Belediyesi ekipleri, alternatif yol açmak için çalışma başlattı. 20 işçi, 1 ekskavatör, 1 greyder ve 5 kamyon ile çalışan ekipler, can kaybının önüne geçmek için çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 150 metreye yakın alanın çöktüğünü belirten yetkililer, çökmenin devam edeceğini ve 5 bin metre alanda çökmelerin beklendiğini açıkladı. 


Yeni...