18 / 04 / 2024

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatı

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kira destek ödemeleri o tarihte hesaplara yatırılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da, ağır hasarlı bina stokunun metrekare cinsinden yüzde 49'unun bitirildiğini açıkladı. Öte yandan Yerlikaya kira ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi de açıkladı.

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Elinde gümüş olanlar ''Siz siz olun bu hatayı yapmayın!'' diyen İslam Memiş'ten sert uyardı. Gümüşte son dakika...

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken İslam Memiş'ten elinde gümüş olanlara uyarı geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' Gümüşte son dakika 22 Ağustos 2022...

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Hatay Antakya için acele kamulaştırma kararı!

Hatay İli, Antakya ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatı Haberi

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatı

Hatay Arsuz'da 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşasının tamamlanmasında sona geliniyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Akdeniz kıyısında yer alan, yeşille mavinin buluştuğu Arsuz ilçesinde Hatay Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) iş birliğiyle hayata geçirilen şehrin ilk yat limanı ve Su Sporları Merkezi'nin büyük bir kısmı tamamlandı.

Her iki projenin de 20 Ağustos tarihinden sonra tamamlanmasıyla Hatay hem yat limanına hem de büyük bir su sporları merkezine kavuşacak.

İnşaatında sona gelinen projelerin ardından bölgenin uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmasının dışında turizm yönünden de cazibe merkezi olması öngörülüyor.

İki yüzer beton iskelesi yerleştirilen, 106 yatın demir atabileceği liman ve uluslararası yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak Su Sporları Merkezi'nin hizmete girmesiyle birlikte bölge turizminin canlanması planlanıyor.

- "İşlemler...