25 / 04 / 2024

Hatay Stadı son durum

Hatay Stadı son durum

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Hatay’da son depremzede konutunu teslim alana kadar çalışmaya devam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da, deprem konutlarının depremzedelere teslimi için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

AK Parti milletvekili Hüseyin Yayman, depremin ardından Hatay'daki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Yayman, "Ocak 2024’te biz yaklaşık 10 bin konutu teslim edeceğiz" diye konuştu.

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA! Peş peşe deprem! Hatay ve Kahramanmaraş sallandı!

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi.

SON DAKİKA DEPREM: Hatay’da 4,0 büyüklüğünde deprem oldu!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. AFAD,  Hatay’da 4,0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu. Hatay'a bağlı Mağaracık-Samandağ bölgesinde büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

SON DAKİKA: Hatay'da deprem!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Hatay'ın Kapısuyu-Samandağ bölgesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! 464 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Hatay'da tam tamına 464 yeni konut inşa edecek.

Elinde gümüş olanlar ''Siz siz olun bu hatayı yapmayın!'' diyen İslam Memiş'ten sert uyardı. Gümüşte son dakika...

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken İslam Memiş'ten elinde gümüş olanlara uyarı geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' Gümüşte son dakika 22 Ağustos 2022...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Hatay Stadı son durum Haberi

Hatay Stadı son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hatay'ın yeni stadı ile ilgili müjdeli haberi paylaştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Atakaş Hatayspor'un yeni stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Yeni stadyumla ilgili önemli açıklamalar yapan Bakan Kasapoğlu, "25 bin seyirci kapasiteli stadımızda, 24 adet loca da bulunuyor. 142 milyon 900 bin liraya mal olan ve zemini doğal çim olacak yeni stadımız, bin 500 araçlık otopark alanına sahip olacak." şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu, merakla beklenen stadın yapımını üstlenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) da teşekkürlerini sundu.

Son 19 yılda hayata geçirilen yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Kasapoğlu, "Büyük çoğunluğu ömrünü tamamlamış statları yıkıp yerlerine uluslararası standartlarda stadyumlar inşa ettik." şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu, şunları dile getirdi:

"Statlarımıza...