24 / 04 / 2024

hatay üstgeçidi

hatay üstgeçidi

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Trabzon Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı!

Trabzon’un Akyazı mevkiinde yapımı devam eden Akyazı spor ve Kültür Kompleksi için planlanan ulaşım arterlerine uymayan Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

İzmir'de köprüler mercek altında!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe ve Bayraklı yaya üstgeçidi ile üzerinden Konak tramvayı hattı geçecek Halkapınar Taşıt üst geçit köprüsünün yapı güvenliğinin belirlenmesi için harekete geçti.

Bahçelievler üstgeçidi kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Bahçelievler'deki metrobüs üstgeçidini, İstanbullulara daha konforlu ulaşım hizmeti sağlamak amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında gece saatlerinde kaldırma işlemlerine başladı.

Pertevniyal üstgeçidi kaldırıldı!

Fatih Atatürk Bulvarı üzerinde, Pertevniyal Lisesi ’nin önünde yer alan Pertevniyal yaya üstgeçidi kaldırıldı. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üstgeçidin söküm çalışmaları cumartesi gece yarısı başladı.

Üstgeçitler kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje çerçevesinde anaarterlerdeki üstgeçitler kaldırılıyor. Sirkeci’den sonra şimdi de Pertevniyal Lisesi önündeki yaya üst geçidi sökülüp yerine sinyalli geçit yapılacak

1967 yılında Eminönü'ne iki yaya üstgeçidi yapılacakmış!

1967 yılında yeniden tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda iki yaya üstgeçidi yapılması kararlaştırmış. Ticaret Bankası tarafından inşa edilecek olan geçitler 500 bin liraya mal olacakmış. Geçitlerin altında da dükkanlar açılacakmış.

Sirkeci Üstgeçidi kaldırıldı!

Eminönü 'ndeki Şehir Hatları vapur iskeleleri önünde yer alan 221 ton ağırlığındaki yaya üstgeçidinin ana gövdesi önceki gece kaldırıldı. Bölgede yaya ulaşımı trafik ışıklarıyla sağlanacak.

Sirkeci Yaya Üstgeçidi kaldırıldı!

Eminönü'ndeki Şehir Hatları vapur iskeleleri önünde yer alan 221 ton ağırlığındaki yaya üstgeçidinin ana gövdesi önceki gece kaldırıldı. Bölgede yaya ulaşımı trafik ışıklarıyla sağlanacak..

hatay üstgeçidi Haberi

hatay üstgeçidi

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Büyükşehir Belediyesi, yoğun yaya ve motorlu taşıt trafiği olan İskenderun yolu Akademi Hastanesi önünde kazaları önlemeye yönelik olarak, yayalar için üst geçit yaptırıyor. Bu ay içinde hizmete girmesi beklenen üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.



Antakya...