29 / 03 / 2024

Hatipoğlu Apartmanı kuyumcukent gayrimenkul

Hatipoğlu Apartmanı kuyumcukent gayrimenkul

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hatipoğlu Apartmanı inşaat işi ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Hatipoğlu tarafından kuruldu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Hatipoğlu Apartmanı kuyumcukent gayrimenkul Haberi

Hatipoğlu Apartmanı kuyumcukent gayrimenkul

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle; 

Şirketimiz Bağlı Ortaklığı Hatipoğlu Adi Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından 25.05.2016 tarihinde gerçekleştirilen inşaat yapım ihalesi sonuçlanmış olup, ihale açık eksiltme usulü en düşük teklif veren Adi Ortaklık ortağımız Büyükartı  İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kazanılmıştır.


İhale konusu Hatipoğlu Apartmanı  inşaat projesi değerleme raporu 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firması tarafından hazırlanmış olup, bu raporun hazırlanmasında ruhsat onaylı projeler, keşif, metrajlar, teknik şartname ve inşaat yapım sözleşme şartları, iş bu değerleme raporunun varsayımlarını oluşturmuştur.


Rapor sonucunda yukarıda bahsi geçen varsayımlar temel alınarak tahmini inşaat proje maliyet tutarı hesaplanmıştır.


İhale sonucu Büyükartı  İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından teklif edilen tutarının gayrimenkul değerleme raporunda yer alan tahmini inşaat proje maliyet...