23 / 04 / 2024

Hattuşa Göynük iletişim

Hattuşa Göynük iletişim

Hattuşa Göynük Tesisleri'nde devremülk satışları başladı. Bolu Hattuşa Göynük devremülk daireleri 2018 yılında teslim edilecek.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye'nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞKUR'dan işsiz ve meslek edinmek isteyen vatandaşları sevindirecek gelişme yaşandı. Milyonlarca vatandaşa günlük 232,71 TL harçlık verecek. Peki, günlük 232,71 TL cep harçlığından kimler faydalanacak? İşte detaylar...

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Göynük 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Hattuşa Göynük iletişim Haberi

Hattuşa Göynük iletişim

Bolu'nun Göynük ilçesinde hayata geçirilen Hattuşa Göynük Tesisleri'nde yer alan daireler satışa çıktı. Hattuşa Göynük'te devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Göynük Hattuşa Tesisleri'nde devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Hattuşa Göynük'te daire alanları ise 54 metrekare ile 74 metrekare arasında değişiyor.

Hattuşa Göynük projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede yer alan dairelerin ödeme planı kapsamında taksit imlanları sunuluyor.


Hattuşa Göynük Tesisleri nerede?


Hattuşa Göynük Tesisleri Bolu'nun Göynük ilçesinde inşa ediliyor. Çeşitli sosyal aktivite imkanları bulunan Hattuşa Göynük devremülk projesinde açık-kapalı termal havuzlar, spor alanları, spa merkezi, alışveriş merkezi, restoran gibi alanlar yer alacak.


Satışa sunulan Hattuşa Göynük devremülklerinde fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişiyor. Hattuşa Göynük Devremülkleri 2018 yılında teslim edilecek.


Tel: 444 45 10

Web: