18 / 04 / 2024

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar fiyatları

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar fiyatları

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

İstanbul'da hayatta ev sahibi olamam demeyin! 300 bin TL peşinatla...

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Tuzla Aydınlı projesinde satışlar başladı. Projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi! 300 bin TL peşinatla!

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar fiyatları Haberi

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar fiyatları

Toplam 300 konuttan oluşacak olan Hava Kent Yapı projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Proje 38 bin metrekare alanda konumlandırılacak.


Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 60 metrekare 1+1 dairelerde 150 bin TL'den, 90 metrekare 2+1 dairelerde 210 bin TL'den, 120 metrekare 3+1 dairelerde 270 bin TL'den başlıyor. 

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan  Hava Kent Akpınar projesi yeni havalimanına 3 kilometre, Odayeri kavşağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Akpınar konut projesinde Hava Kent Akpınar Evleri'nde 1+1'ler giriş için 10 bin TL, 2+1'ler için 15 bin TL, 3+1'ler için 20 bin TL ödeme alınıyor. Aylık ödemeler 1+1'lerde 1000 TL, 2+1'lerde 1.500...